Serveis

Servei d’assistència Tècnica autoritzada Viessmann:

La prestigiosa marca de calderes i sistemes de climatització Viessmann, ens dona la seva confiança i ens permèt oferir als nostres clients un servei d’assistència tècnica autoritzada de la marca.

Calderes i escalfadors:

Instal·lem i reparem calderes i escalfadors de tot tipus, ja siguin de gas-oil, elèctrics, de gas natural, gas propà o gas butà.

*Manteniment de la teva caldera:

T’oferim la possibilitat de realitzar un contracte anual de manteniment de la teva caldera per tant sols 104,41€ i nosaltres ens ocupem de tot, una vegada a l’any et farem una revisió complerta a la teva caldera ( neteja de cremadors, analisis de fums, comprovació de pressions i posta en marxa) i en cas d’avería només et cobrarem la peça deteriorada, la feina serà a càrrec nostre.

Més de 150 clients ja disposen d’aquest servei!!

Il.luminació, sonorització i multimedia:

Instal·lacions Dhorma aposta pels leds, ja que ofereixen un estalvi energètic del 50% al 70% respecte a les làmpades tradicionals, per tant tot i ser un tipus d’il·lumincació més costosa, cada cop que encens un llum estàs amortitzant la inversió inicial.

També instal.lem sistemes de so, audiovisuals, altaveus, projectors, pantalles, etc.

Fontaneria:

Instal·lem i reparem tot tipus de sanitaris i griferies, ja siguin vaters, lavabos, banyeres, bidets, mampàres de bany, aixetes de cuina, de bany, de banyera, de lavabo o de reg.

Desembossem desaigües igual o inferiors a 50mm i reparem fuites de tot tipus.

Instal·lacions elèctriques:

A part de reparar instal·lacions elèctriques també dissenyem, instal·lem i realitzem el manteniment de la instal.lació elèctrica de casa teva o la teva comunitat de veïns, sempre utilitzant materials sense halògens garantint així sempre la màxima seguretat i a l’hora tenint en compte l’estalvi energètic i el reglament establert a cada moment.

Instal·lacions d’aigua, desaigües i sistemes de reg:

A Instal.lacions Dhorma també som experts en el disseny, la reparació i l’instal·lació de sistemes de  tuberies per a la circulació d’aigües netes o brutes ja siguin bateries de comptadors, tuberies de coure, ferro, pvc pressió, pvc sanitari, multicapa o material polimèric. Canalitzant l’aigua amb la màxima eficàcia i també tenint en compte l’estalvi hídric de casa teva o la teva comunitat de veïns.

Instal·lacions de gas:

A instal·lacions Dhorma disposem de personal qualificat amb categoria A per a la manipulació i creació d’instal·lacions de gas natural, gas butà o gas propà i per tant podem garantir sempre la màxima seguretat en els nostres serveis.

Instal·lacions de telecomunicacions:

Les telecomunicacions cada dia tenen un paper més important a les nostres vides, i per aixó a Instal·lacions Dhorma disposem del personal qualificat i aparells necessaris per aconseguir un perfecte funcionament ja sigui de la teva televisió, antena parabòlica, sistema de xarxa, telèfon, fax etc…

Climatització i aire condicionat:

Si vius a la ciutat, a un poble, a una masia, a una casa o a un pis, sempre és important tenir un bon sistema de climatització per a l’hivern i per a l’estiu. Nosaltres t’ho posem fàcil, estudiem les millors opcions que responguin sempre al confort i a l’estalvi energètic i et guiem per a què facis una bona elecció.

Energies renovables:

A Instal·lacions Dhorma apostem per a les energies renovables ja que et permeten amortitzar l’inversió a través de l’estalvi energètic i a l’hora contaminar menys. La biomassa, la geotèrmia, l’aerotèrmia i energia solar són clars exemples.

Obra pública i empreses:

A Instal·lacions Dhorma també treballem per a organismes públics, privats i empreses, ja sigui ajuntaments, cossos de seguretat, escoles, centres esportius o tot tipus d’empreses.

Dos exemples d’organismes coneguts a Santa Coloma de Farners on realitzem manteniments i serveis de tot tipus són l’ajuntament i l’escola la salle del mateix municipi.

Projectes:

Estàs pensant en tirar endavant un projecte com podria ser una obra, o unes reformes? A Instal·lacions Dhorma disposem del talent d’una enginyera tècnica per a la realització de pressupostos i projectes de tot tipus.

Demana pressupost sense compromís i estudiarem a fons les diferents opcions possibles per al teu projecte.